tiistai 24. elokuuta 2010

Wanha pöytä




Viimein vihdoin olen saanut entisöityä isoisäni tekemän pöydän. Aloitin kunnostustyöt siinä huhtikuun lopulla ja elokuun alussa tuli valmista. Olen ehtinyt aina silloin tällöin pöytää kunnostamaan, ja sen vuoksi aikaa on mennytkin. Pöytä oli valkoisen värinen, mutta maalikerroksia oli n. 6 ja siihen mahtui monia eri värejä. Olen ottanut maalikerrokset maalinpoistoaineella ja skrapaamalla pois. Lopuksi hioin vähäsen, jotta sain sellaiset kohdat pois, mitkä eivät muutoin lähteneet. Lopuksi käytin Liberonin antiikkivahaa, sävynä tumma tammi. Lopputulokseen olen itse erittäin tyytyväinen.

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Wanha ikkuna




Löysin tässä kesällä kotikotini varastoista vanhoja ikkunoita, jotka ovat olleet äitini kotitalossa. Päätinpä vähän tuunata ja laittaa makuuhuoneemme seinälle. Meinasin ensin maalata ikkunan, mutta kunnon pesu riittikin. Pesu kulutti vanhaa maalia juuri sopivasti, ja se oli siinä!

lauantai 14. elokuuta 2010

Tuikkulyhdyt



Innostuin illalla kokeilemaan tuikkulyhtyjen tekoa. Sillipurkit ja bonapurkit ovat aivan käypää tavaraa tässä hommassa.

Nuken kehto





Tässä on Paperinauhasta ostamani nuken kehto, jonka maalasin. Lisäsin siihen myös muutaman siirtokuvatarran. Petivaatteet tein Tilda-kankaista. Tyttäreni 1-vuotissyntymäpäivälahja.