lauantai 29. kesäkuuta 2013

Lahjakortteja

Tässä muutama erilainen lahjakorttimalli eräälle tuttavalleni. Tagi on tehty Tim Holzin stanssilla mustalle kartongille. Tageihin olen käyttänyt erilaisia paperin loppuja. Hauskaa lauantaita!


torstai 27. kesäkuuta 2013

Hääkortteja

Minulle tuli hääkorttitilauksia ja tein sitten muutamia erilaisia. Tässä pari vintage-kuvallista korttia ja yksi hyvin yksinkertainen kortti pelkällä tekstillä. Tekstileimasimet ovat Paperinauhan leimasinseteistä. Täällä päin jyllää nyt kova ukkonen. Pimeä kuin yöllä ja kolisee! Iiks!





tiistai 25. kesäkuuta 2013

Häätunnelmaa

Löysin tällaisen Whimsy Stampsin hääparileimasimen,mikä minusta on aivan ihastuttava. Kuvan väritin Copic-tusseilla. Joihinkin kohtiin lisäsin vähän kimalleliimaa. Taustapaperi on Magnolian. Piparkakkustanssi on Spellspindersin. Kortin alareunaa koristavat tietenkin sormukset.

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Vauvaonnitteluja

Tuli vauvakorttitilaus ja seuraavanlainen kortti muodostui. Leimasimena on Magnolian haikaraleimasin. Kuva on väritetty Prismacoloreilla. Paperit on stanssattu Go Kreaten stanssilla. Perhospaperi on myös Magnolian. Valkoinen kakkupaperi on tehty stanssilla, minkä merkkiä en nyt taas muista....

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

9-vuotissynttärikortti

Jalkapalloilevalle pikkupojalle tuli tehtyä tällainen syntymäpäiväkortti. Nyt en tiedä, kenen leimasin tämä on. Leimakuva on ehkä leimattu askarteluillassa. Kuva pn väritetty Copiceilla.

perjantai 14. kesäkuuta 2013

40-vuotis onnittelukortti

Tässä kortti ystäväni ystävälle, joka täyttää 40. Whimsy Stampsin kuva on väritetty Copiceilla. Vauhdikasta Provinssirockviikonloppua!

torstai 13. kesäkuuta 2013

Rippikortti

Tein Spellspindersin stanssilla kartongista korttipohjan. Taustalla oleva stanssattu ruusupaperi on Tildan. Kraftin Kimmien leimakuva on väritetty Copiceilla. Hameen helassa oleviin kukkiin olen laittanut vähän kimalleliimaa. Teksti on Paperinauhan tekstileimasinsetistä.

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Rippikortti

Minulle tuli tilaus tehdä rippikortti pojalle. Päädyin tähän Magnolian kirkkoon, minkä väritin Copiceilla. Ikkunoihin laitoin kimalleliimaa. Violetti kukkapaperi on myös Magnolian. Tekstileimasin on Paperinauhan tekstileimasinsetistä.

torstai 6. kesäkuuta 2013

Tupaantuliaiskortti

Seuraavanlainen tägikortti tuli tehtyä erään työkaverin tupareihin. Ajatuksena oli tehdä tägikortti, joka sitten vähän laajeni myös kansiin. Tägissä oleva linnunpönttökuva on leimattu Whimsy Stampsin leimasimella. Kuva on väritetty Prismacoloreilla. Kansikuvassa on Magnolian piparkakkutalo, joka on embossattu Rangerin valkoisella kohojauheella. Stanssatut kiekurat on tehty Spellspindersin stansseilla.





tiistai 4. kesäkuuta 2013

Ylioppilaskortti pojalle

Viime lauantain juhlijoille valmistui kaksi tällaista korttia. Taustalla oleva perhospaperi on Maja Designin ja sen alla oleva sininen kukkapaperi on Magnolian. Edwin on väritetty Prismacoloreilla.

Leipuri-kondiittorin valmistujaiskortti

Tämä Magnolian leipuri-Tilda pääsi erään nuoren naisen korttiin. Hän valmistui leipuri-kondittoriksi.

Autoilijan valmistujaiskortti

Tässä erään autoilijaksi valmistuneen valmistukaiskortti. Leimakuva on Magnolian.