tiistai 30. huhtikuuta 2013

Bildmålarna, Mimo fishing

Etsin tässä taannoin jotain kivaa poikaleimasinta. Löysin tämän ihanan hellyyttävän Bildmålarna leimasimen Taitopuoti Paperinauhasta. Kuvan olen värittänyt Prismoilla. Pitsistanssi on Mariannen. Varjostuksia kuvaan olen tehnyt chalkseilla. Tekstileimasin on Paperinauhan oma.

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Onnittelukortit jatkuu

Tässä on kiva skeittipoikaleimasin. En kylläkää muista, että kenen tämä on...... ;)


lauantai 27. huhtikuuta 2013

Nuoren neitokaisen kortti

Tässä kortissa poseeraa Whimsy Stampsin nuori neitokainen. Ei muuta kuin Hyvää ja rentoa viikonloppua!

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Sienikortti

Tämän kortin leimakuva on Magnolian sienileimasimella tehty. Sien valkoiset pisteet olen tehnyt Snow markerilla. Näin ne pompsahtavat kivasti esiin. ;) Kuusistanssi on muistaakseni Mariannen.

Oravakortti

Ostin tässä joku kerta Askartelukirppikseltä tällaisen Motivet oravan, aika ihqu hahmo! ;)


Valmiista leikekuvasta tehty kortti pojalle

Tämä kortti on tehty hyvin yksinkertaisesti valmiista leikekuvasta. Kuva-arkki on Reprintin. Karhupaperi on vanhaa varastoa, ei enää muistu mieleen, että kenen on. ;)


Maskuliinista korttia

Nämä Tim Holzin leimasimet ovat valloittaneet minut! Niillä tulee minusta aivan ihania kortteja. Jos seuraavaksi kokeilisi värittää veden kanssa... Kohojauheella onnistuvat ainakin tosi hyvin!
Paperin reunat on tupsuteltu DI:n Walnut Stainilla.

torstai 18. huhtikuuta 2013

Onnittelukortti pojalle

Tässä onnittelukortti pojalle. Tehty taaskin Go Kreaten stanssilla. Olen niin ihastunut tähän stanssiin! En ole varma, minkä merkkinen leimasin on?!?

Vauvaonnitteluja

Ostin tässä vasta juurikin hiljattain Magnolian tossuleimasimen vauvaonnittelukortteihin. Tässä kortit sekä tytölle että pojalle. Siniset tossut ovat Go Kreaten stanssilla stanssatulla korttipohjalla. Väritin kuvat pitkästä, pitkästä aikaa Distressin mustetyynyillä. Olihan sekin ihan jees, kuitenkin pidän enemmän Prismacoloreista ja Copic-tusseista. ;)




sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Onnittelukortti valmistuneelle

Onnittelukortti valmistuneelle. Leimasin on Greeting Farmin tyttö, jolla kirja kädessä.


Kummipojan synttärikortti

Stanssasin kumppipojan korttipohjan Go Kreaten stansseilla. Osa papereista on October Afternoonin.

Kummipojan synttärilahja

Kummipoikamme täyttää 7-vuotta ja hänelle tein lahjaksi minialbumin. Kannet ovat puupahvista. Tässä muutama kuva myös sisältä. :)













torstai 11. huhtikuuta 2013

Uusi stanssi

Hei vaan ja se on jo torstai taas! Torstain iloksi ssain Posti-Paten mukana uuden Go Kreaten stanssin. Olen etsinyt pitkään tällaista isoa stanssia, jolla voisi tehdä suoraan korttipohjan. Tamperelaisesta Paperilohikäärmeestä löytyi tällainen just hyvä stanssi. Very happy with that! Magnolian Tilda with Daisy ja pallopaperi on Panduron Christmas Collectionin Tilda-papereita.

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Muistikirjan tekoa

Ostin tässä joku aika sitten Bind it all- laitteen ja tänään vasta ehdin sitä kunnolla testaamaan. Alku aina hankalaa...mutta teknisen puhelintuen (kiitos Ina) ja harjoittelun jälkeen sain tällaisen muistikirjan aikaiseksi. ;) Maalasin kannet ensin Gessolla ja paperit kansiin liimasin decoupage-lakalla.












maanantai 8. huhtikuuta 2013

Testailua



Vintagekortteja

Olen aivan hurjan ihastunut näihin Tim Holzin Stampendous anonymous leimasimiin. Nämä kaikki kuvat olen tehnyt joko ruskealla (Stampendous: Vintage Mahogany) tai mustalla (Ranger: Black sparkle) kohojauheella. Nämä ovat mielestäni aivan ihania leimasinsettejä, joita olen löytänyt Taitopuoti Paperinauhasta. ;)










sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pääsiäisaskartelua

Hiiohoi! Pitkästä, pitkästä aikaa kokeilen päivittää blogiani. Olen pitänyt luovan tauon bloggaamisessa.... ;) näköjään reilu pari vuotta sitten on viimeksi tänne jotain laitettu. Silloin olin raskaana ja niiiin huonovointinen, että bloggaaminen jäi. Mutta askarrellut olen ahkerasti kuitenkin koko tämän ajan pajassani ja nyt minulla onkin pari, pientä, ahkeraa apulaista kanssani hääräämässä. En ole kameran kanssa jaksanut räpeltää ja laittaa kuvia tänne, mutta nyt, kun on tabletti, päätinkin kokeilla, onnistuisiko tällä tämä bloggaaminen taas. ;) Tässä pääsiäiseksi tehtyjä tageja, joita tyttäreni antoivat virpoessaan lankalauantaina.