tiistai 22. helmikuuta 2011

Vintagea




Tässä ikuistin kehyksiin mummoni ja pappani kihlakortit, noin vuodelta 1927. Olisipa vieläkin näin kauniita kihlakortteja!

Ulkohuussin ovikyltti



Tällainen kyltti olisi ulkohuussin oveen tehtynä, enää ei puutukaan kuin se itse huussi. ;) Puisen nuolen maalasin reunoista akryylimaalilla ja tupsuttelin päälle distress inkin vintage photoa ja vielä cracle paintiä päälle. Puiset kirjaimet samalla tavoin. Auringonkukat löytyivät sopivasti jemmasta, taisin ostaa ne käsityömessuilta syksyllä.

Isoäidin neliöt




Tässä vähän valokuvia isoäidin neliöistä, joita olen viime aikoina virkkaillut. Mielessä on jo ollut kauan, että näitä olisi kiva kokeilla tehdä, ja tehdä torkkupeitto. Anopin opissa kun oli, niin kyllä näitä nyt jo pikku hiljaa alkaa osata tehdä, eivätkä ole ollenkaan loppujen lopuksi vaikeita. Jospa se torkkupeitto kesäksi valmistuisi. ;)

torstai 3. helmikuuta 2011

Hyvää ystävänpäivää




Pitkästä aikaa innostuin värittelemään Distressin mustetyynyillä. Kylläpä meinasi tihkaista, eikä jälki ole aivan mitä parhainta, mutta kiva silti oli taas niitä kokeilla. Tein tällaisen vähän talvisemman ystävänpäiväkortin.