tiistai 25. tammikuuta 2011

Graphic-45 uusia kevätpapruja



Nämä Graphic-45 keväiset paperit ovat myös todella hellyttäviä. Tällainen kortti syntyi, missä askartelumassasta tehty sydän, johon leimattu halaus-tekstileimasimella.

Vintagea, vintagea




Olen nyt ihastunut näihin Craftyn leimasinkuviin. Aivan ihania omasta mielestäni. Näissä korteissa paperina on "valokuvapaperia",minkä nimeä en juuri nyt muista.... Ja Paperinauhasta löytyi myös tosi kivaa Jim Holzin "valokuvanegatiivia" vai mitä se on? ;)

torstai 20. tammikuuta 2011

Vintagevalokuvia






Minussa on vähän hamstraajan vikaa ja nurkkiin tulee aina kerättyä jotain sellaista, mille ei välttämättä heti löydy käyttöä. Olen pelastanut tällaiset ikivanhat valokuvakehykset roskikseen joutumiselta, ja niinpä niillekin vain käyttöä löytyi. Paperinauhan seinällä oli tehty ihana vanha valokuva atc:n women collectionin paperista. Muistin, että mullahan on niitä papereita tuolla kätkössä, ja teinkin sitten niistä tällaisia vintagevalokuvia, joihin vanhat kehykset passasivat loistavasti.

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Wanha avain



Keskisellä tulee käytyä aina vähän väliä, kun kotikotonani Alavudella käyn. Viime reissulta käteen jäi tuollainen risukehys, ja ajattelin, että kyllä sille jotain käyttöä löytyy, kun on niin kiva! Äitini oli minulle tässä kesällä löytänyt kätköistään meidän pihassa olleen vanhan aitan, nyt jo puretun, avaimen. Tuo avain mielestäni passasi hyvin risukehyksen päälle. Nyt ne saavat olla silmän ilona olohuoneen pöydän lasikannen alla.

Kesämuistoja





Viime kesänä Virtain reissulta jäi käteen myös muutama vintagekortti, jotka ostin Virtain Perinnekylän yhdestä ihanasta sisustusliikkeestä. Nyt nämä kortit eksyivät laatikosta käsiini ja löysinkin niihin sopivat kehykset kaupasta. Saavat nyt sitten olla lasivitriinin päällä koristeena.

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

torstai 13. tammikuuta 2011

Sarah Kay:tä kehiin



Vähän Sarah Kay:tä välillä. En olekaan pitkään aikaan tätä leimasinta käyttänyt, ja voi kun tuo leimakuva oli kiva väritellä Copiceilla. :)

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

maanantai 10. tammikuuta 2011

Inspiraatio iski






Joulutauko askartelussa on päättynyt. Tänään inspiraatio iski, ja tyttären kanssa hiukan askarreltiin. Tyttö on jo armoton askartelija, vaikka onkin vasta puolentoista vuoden ikäinen. Tapesteryn leimasimet sopivat hyvin käteen. ;) Tässä muutama kortti, jotka käyvät myös ystävänpäivätervehdyksiin.

Uuden vuoden talvimaisemia