tiistai 30. marraskuuta 2010

Onnittelukortti ystävälle

Ostin tänään Paperinauhasta elämäni ensimmäisen Kraftin' Kimmie leimasimen. Ihastuin näihin, kun lainasin ystäväni leimasimia. Kuva oli jotenkin tosi näppärä värittää Copiceilla. ;) Samalla osallistuin Kraftin' Kimmien haasteeseen:


maanantai 29. marraskuuta 2010

P*skarteluhaaste #67- Ruutuja

Seuraavalla kortilla osallistun P*skarteluhaasteeseen #67: Olen neliöleikkurilla tehnyt jämäpapereista neliöitä, joista tein joulukortin. Samalla huomasinkin, että tämän viikon P*skishaasteessa on ruudut teemana, joten neliöistä tulee ruututausta kortille. Leimasin on Magnolian Baking Tilda, minkä olen värittänyt Copiceilla. Mun valokuvat ei oikein ikinä onnistu kunnolla ja tämäkin kuva on tumma.... Reunoissa olen käyttänyt kultaista ääriviivatarraa.

Lisää joulukortteja

Tässä vielä pari joulukorttia Magnolian leimasimilla. Talvimaisemakortin tausta on itse leimailtu tähtikuvioisella leimasimella, joka on ostettu Paperinauhasta. Väreinä käytetty Distress Inkejä ja Copic-tusseja.





Pari onnittelukorttia

Tänään tuli tehtyä pari onnittelukorttia. Toinen tulee siskonpojalleni ja toinen aviomieheni pikkuveljelle. Lainasin sekä poika-, että rekkarileimasinta naapurilta. :) Kuvat oli mukava väritellä copiceilla.





tiistai 23. marraskuuta 2010

Magnoliahaaste #33 Tasku- tai tagikortti

Osallistun tällä tuikkukortilla tämän viikon Magnoliahaasteeseen #33:







sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Lahjapaketteja synttärisankarille





Viikonloppuna vietettiin sukulaistytön 3-vuotissyntymäpäiviä. Lahjaksi vein tekemäni rasian, mikä sisälsi itse tehtyjä helmikoruja. Velipoika sai makeisrasian.

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Papalle kortti




Papat ja mieheni saivat kaikki samantapaisen tuikkulaatikkomallisen isänpäiväkortin, jossa perinteiset käden ja jalan kuvat myös. Paperit ovat Graphicin, reunoja tupsuteltu vintage photolla ja muovailusavesta tehty traktorinkuva, jossa onnitteluteksti leimasimella.

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Joulukortti tulitikkurasiasta



Magnolian uusimmassa lehdessä, joulunumerossa oli tehty tulitikkurasioista ihania joulutervehdyksiä, joten kokeilin myös.

Tuikkulaatikko




Sain naapurilta tuikkulaatikon teko-ohjeet, ja tänään tuli yksi loota valmiiksi. :) Omasta mielestä tuli aikas kivan näköinen. Ohjeita löytyy netistä varmaankin monia. Kiva joulutervehdysidea.

tiistai 2. marraskuuta 2010

Joulukortteja



Innostuin tekemään tänään yhden joulukortin. Magnolian joululmaisemaleimasinkuva ja tyttö, jotka on väritetty inktensen kynillä ja pellavaöljyllä sekä chalkseilla. Taustapaperit ovat Graphic 45 christmas collectionista. Tagi on päällystetty nuottipaperilla, jossa Hyvää Joulua- tarrateksti. Tagissa on myös kultaisia "hepsuttimia". Korttia reunustaa kultainen ääriviivatarra ja leimasinkuvien alla menee tähtinauha.