torstai 28. lokakuuta 2010

P*skarteluhaaste #63- Ei kortti

Osallistun P*skarteluhaasteeseen seuraavalla jouluisella lahjarasialla. Magnolian leimasinkuva on väritetty Copic-tusseilla ja enkelin siivissä on kimalleliimaa. Paperi on Graphic45 Christmas collectionista. Rasian reunoja reunustaa kultainen ääriviivatarra. Valokuva ei taaskaan ole täydellisen tarkka.



tiistai 26. lokakuuta 2010

Magnoliahaaste #30

Tällainen on minun visioni tämänkertaisesta Magnoliahaasteesta , minkä teemana persikka ja minttu. Leimakuvan olen värittänyt Copic-tusseilla ja chalkseilla. Tämä olikin kunnon haaste minulle, koska persikka ja minttu eivät ole lempivärejäni, ja aluksi ei ollut mitään ideaa...


perjantai 22. lokakuuta 2010

Magnoliahaaste #29



Osallistuin tällä joulukortilla ensimmäistä kertaa Magnoliahaasteeseen. Leimasin on Magnolian Baking Tilda, joka on väritetty Copic-tusseilla.Kuva vaan ei ole ihan tarkka, valitettavasti.

tiistai 19. lokakuuta 2010

Punaiset puuhelmet talveksi

Hopeakoru

Hopeakoru

Syksyn ensimmäinen villasukka



Olen ostanut jo heti alkusyksystä uusia lankoja ja viimekin talvelta niitä on ripakopallinen varastossa. Nyt sitten sain viimein vihdoin "äntiin" ja yksi sukka jo valmistuikin, eikä edes kauan mennyt. Toinen sukka on aluillaan. Ajattelin ilahduttaa äitiäni näillä.

Toinen synttärikortti naapurille

Synttärikortti miehelleni



Siitä onkin jo tovi vierähtänyt aikaa, kun olen viimeksi tänne blogiini lisännyt mitään. Aika ja päivät menevät niin nopeasti. Tyttäreni kasvaa kovaa vauhtia ja on vähentänyt päiväuniaan, mikä tarkoittaa sitä, että äireelle ei kovin paljon askarteluaikaa päivisin jää... Tämän kortin tein syyskuussa aviomiehelleni. Leimasinsetti on Paperinauhasta ostettu. Omasta mielestä ja kortin saajasta kortti oli oikein onnistunut, varsinkin kun meidän perheen jäsenet on eläinrakasta väkeä.