lauantai 31. heinäkuuta 2010

Nukkekotiprojekti






























Tässä muutama kuva minun nukkekotiprojektistani. Talon ostin Seinäjoelta Pilailupuodista viime talvena. Nukkekodin parissa ahersinkin talven, mutta nyt kevät ja kesä ovatkin olleet vähän hiljaisempaa aikaa sillä saralla. Innostukseni lähti Seinäjoen Käsityömessuilta, ja aloitinkin ensin tekemään nukkekodin kalusteita. Niitähän sitten valmistuikin vino pino, ja pakkohan se oli talokin ostaa. Talon sisäseinät olen maalannut tai paperoinut kivoilla papereilla keittiössä, alhaalla vasemmalla on myös puiset listat. Huonekaluja nikkaroin Vivienne Boultonin Nukkekotikirjan ohjeilla. Se onkin mitä ihastuttavin kirja!!!!










perjantai 30. heinäkuuta 2010

torstai 29. heinäkuuta 2010

Helmikoruja






Pitkästä aikaa on tullut tehtyä taas koruja, tietenkin Virtojen reissun innoittamana. Sieltä löytyi siis mitä upeampia lasihelmiä, joista olen tehnyt muutaman sormuksen hopeoiduille sormuspohjille. Ranneketju on myös hopeoitu. Helmien talosta löysin myös silikoonilankaa, josta on todella näppärää tehdä rannekoruja. Sitä on käytetty vihreässä rannekorussa.

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Ihana kesä

Vietimme ihanan kesäistä viikonloppua Virroilla ystävien seurassa. Oli ihanaa saunoa, uida ja syödä hyvin eli nauttia kunnon kesästä! Virroilta löytyi myös Helmien talo, mikä on korutekijöiden aarreaitta, totta tosiaan!!! Nyt oli ohikulkumatkalla mahdollisuus poiketa kyseiseen paikkaan, ja voi mikä ihana paikka! Siellä oli aivan ihania lasihelmiä joka lähtöön, ja kaikkia muitakin mukavia juttuja. Siellä kyllä aikaa meni, ja mukaan tarttui aivan ihania lasihelmiä ja uusia ideoita. Nyt sormet jo aivan syyhyävätkin päästä korujen tekoon. :) Paikka oli siis aivan valloittava, suosittelen kaikille lämpimästi, jotka Virroilla tai lähistöllä liikkuvat.
Helmien talo, Tupparintie 27
www.helmientalo.fi

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Kesäterveiset maaseudulta

Nyt on vierähtänyt melkoinen tovi, kun viimeksi olen blogiani päivittänyt. Tämä johtunee ensinnäkin siitä, että meidän kamera ei tällä hetkellä ole toimintakunnossa, joten en ole saanut otettua töistäni kuvia. Toisekseen olemme viettäneet mahtavia kesäpäiviä maalla, joten askartelut ovat jääneet vähemmälle. Viime viikolla toki tein kymmenkunta kutsukorttia tyttäreni 1-vuotissynttäreille. Niissä käytin Magnolian ihania Tilda-leimasimia. Täällä maalla olen entisöinyt isoisäni tekemiä vanhoja huonekaluja: vanhaa pöytää ja tuolia. Niissä onkin ollut kova työ, kun maalikerroksia niihin on joku tehnyt sitten muutaman aivan liikaa. Mutta mikäs siinä on ollut raaputelessa maalipintoja, kun aurinko on paistanut ja taustalla ovat kuuluneet hevosten hirnunta ja kanojen kaakatus, kunnon maalaiselämätä. Täytynee laittaa kuvia sitten taas, kun kamera saadaan kuntoon. Täällä olen myös maalaillut pientä nukenkehtoa, mikä tulee tyttärelleni synttärilahjaksi. Joten ei aivan hiljaiseloa kuitenkaan. Oikein mukavia kesäpäiviä kaikille, ja laitan kuvia taas, kun se vain on mahdollista.